Wie is Agnes

Mijn passie voor graan, meel en alles wat je daarvan kunt maken is ontstaan uit mijn liefde voor brood. Met je handen in het deeg werken is het mooiste wat er is. Het gevoel wat je krijgt met het deeg en wat zich later gaat vormen tot een heerlijk geurend, smakelijk brood.

Al bijna 7 jaar ben ik betrokken bij Mole ’t Lam. In Woudsend, waar de molen midden in het dorp staat. Hier heb ik nog meer passie voor het molenaars vak en alles wat daarbij hoort gekregen.

Wat mij het meest aanspreekt van deze molen, is dat er voornamelijk met pure, biologische, lokale grondstoffen wordt gewerkt. Graan uit Groningen, Friesland en NO-polder zijn de basis. Naast de molen uit ca. 1750 staat de molenwinkel waar de sfeer van die tijd weer terugkomt. De webwinkel zijn we in 2018 gestart. Alle producten die in de winkel te koop zijn, zijn we ook in de webwinkel gaan verkopen. Nu 5 jaar later, wil ik de webwinkel nog meer een toevoeging laten zijn op de molenproducten. Het assortiment bestaat uit pure ingrediënten. De basis is graan, meel en bloem. Mijn graan koop ik rechtstreeks in bij de boer. Het graan wordt door Cees Notenboom op Mole ’t lam gemalen. Ik verpak de producten en stuur het op. Korte lijntjes, geen grote transporten en zeker geen ingevlogen producten. Alles lokaal en meestal zelfs biologisch geteeld, maar zéker zonder bestrijdingsmiddelen en toevoegingen.
Eerlijk en Verantwoord.
i.s.m. Mole ’t Lam Woudsend